HOTEL

SMEŠTAJ

U Hotelu Euforia Lounge samo za Vas smo obezbedili prijatnu atmosferu u savremeno dizajniranim i moderno opremljenim sobama i apartmanima (Lcd kablovka televizija, telefon, mini bar, klima, đakuzi, …). Na recepciji Hotela Euforia uvek će Vas dočekati ljubazno osoblje , koje Vam je na raspolaganju 24 časa dnevno. Veliki broj parking mesta za goste, tri VIP garaže, 24h video nadzor učiniće Vaš boravak opuštenim i sigurnim. Prepustite nam se i uživajte u sadržajima koje nudimo!

SALE ZA PROSLAVE

Ukoliko želite da Vaš najlepši i najsvečaniji dan provedete u nesvakidašnje lepom i ekskluzivnom ambijentu učinite to u Hotel Euforia Lounge, na samo nekolio minuta od centra Šapca.
Dve moderno dizajnirane sale kapaciteta od 200 do 400 mesta za sedenje sa dekorativnom led rasvetom, plesnim podijumom, luksuznim toaletima, velikim brojem parking mesta, postale su sinonim za ekskluzivnost i garanciju za dobar provod.
Možemo ispuniti sva vaša očekivanja i zahteve, bilo da je u pitanju manja intimna ili velika glamurozna proslava.
Organizujemo sve vrste proslava: venčanja, rođendani, krštenja, kokteli, banketi, proslave firmi…

Neka izbor bude Vaš, a mi smo tu da realizujemo svaku Vašu ideju!!!

RESTORAN

U ponudi imamo dva restrorana, pansionski i a al carte.Pansionski restoran je namenjen gostima hotela, dok je a la carte restoran otvoren i za eksterne goste.
Pazljivo odabran internacionalni meni pregledno je predstavljen u kartama jela, pica i vina. Restoran Euforija odise udobnoscu, prijatnom atmosferom i opojnim mirisima izvrsne
hrane koja se u njemu sprema.

KETERING

Nas poslovni model se zasniva na motou: “Ko nas pozove jednom, pozvace na opet”. I verujte nam – kada jednom iskusite najbolje ketering iskustvo koje mi pruzamo, necete zeleti da menjate tim koji pobedjuje za Vas. Kda kazemo da : “sa nama dobijate sve na tacni”, upravo to i mislimo.

OTVOREN BAZEN

U sklopu Hotela Euforia nalazi se i otvoren bazen za pravo letnje osveženje. Baldahini, ležaljke, palme, letnja muzika, kokteli I dobra hrana… sve to možete doživeti i osetiti na otvorenom bazenu Hotela Euforija.
U okviru bazena u ponudi je cafe bar i restoran Finca Euforija, idealan za održavanje proslava, koktela, banketa itd .
Priuštite sebi romantičan čin venčanja I proslavu na otvorenom pored bazena Hotela Euforia.

FINCA CLUB

Moderno opremljen prostor, lociran pored naseg otvorenog bazena, predstavlja pravi raj za ljubitelje letnjih zurki. Poluotvoreni koncept kluba i blizina bazena su idealan spoj za organizaciju ne samo zurki, vec i privatnih proslava, rodjendana, poslovnih ruckova i seminara.

SALE ZA SASTANKE

Zelite da organizujete sastanak, kongres, konferenciju, semira, strucni skup, prezentaciju, korporativno okupljanje ili da obelezite jubilej? Na pravom ste mestu!