WELLNESS & SPA

Izvor zdravlja i pozitivne energije. Osnovna ideja wellness-a naslućuje se već iz samog naziva koji označava dobro zdravlje, blagostanje ali i sreću. Koncept wellness-a se zasniva na unutrašnjem osećaju zadovoljstva kod čoveka, kao uslov za prevenciju većine bolesti savremene civilizacije. Zakoračite u svet potpunog užitka i podmlađivanja za Vaš um, telo i dušu

ZATVOREN BAZEN

Voda predstavlje osnovnu fiziolosku potrebu za svakoga od nas, ali ima i veliku ulogu u rekreaciji naseg tela. Bazen je izgradjen sa posebnom paznjom, tako da posetiocima pruze najveci stepen komfora i uzivanja u kupanju, odmoru i relaksaciji. Visoki standardi, higijena i bezbednosti vode rezultat su napornog rada kako bi se posetiocima pruzila vrhunska usluga.

SAUNA

Dok je za neke narode drevno i duhovno mesto, a za druge prostor za potpunu relaksaciju, sauna je danas kao takva redovan deo ponude spa centra.
Kada udjete u tihi svet koji Vam sauna obezbedjuje, zatvorili ste vrata ostatku sveta i prepustili sebi i svom opustanju.
Toplota pospešuje cirkulaciju i povecava rast endorfina koji cini da zasijate punim prirodnim sjajem kada izadjete iz nje.

PARNO KUPATILO

Parno ili tursko kupatilo je vrsta saune sa veoma visokom vlaznoscu vazduha -do 100% i temperaturom 40-50C. Ova kupatila izradjena su od mozaika sto ih cini jos zanimljivijim. U koliko se odlucite za parno kupatilo okrepicete dusu i regenerisati organizam.

ĐAKUZI

Djakuzi kade su kao stvorene za uzitak i opustanje. Tempetarura vode u djakuziju se krece od 35-45 stepeni, kontrirajuci hladnoci kojoj smo izlozeni nekoliko meseci u toku godine. Ispunite sebi san i dodjite u nasu Spa oazu. Bilo da je prolece, leto, jesen ili zima moci cete da se relaksirate u nasem djakuziju.

MASAŽE

Masaza je najbolji nacin za opustanje ozganizma, odmor od svakodnevnog stresa a moze i posluziti kao vid oporavka od neke povrede. U ponudi imamo: RELAX, TERAPEUTSKU, SPORTSKU, AROMA THERAPY I LIMFNU DRENAZU. Izaberite masazu koja Vam odgorava, uzivajte u tihoj muzici i aromaticnim uljima, Vase bekstvo iz svakodnevnice sada je produzeno na 80 minuta.

RESTORAN

U ponudi imamo dva restrorana, pansionski i a al carte.Pansionski restoran je namenjen gostima hotela, dok je a la carte restoran otvoren i za eksterne goste. Pazljivo odabran internacionalni meni pregledno je predstavljen u kartama jela, pica i vina. Restoran Euforija odise udobnoscu, prijatnom atmosferom i opojnim mirisima izvrsne hrane koja se u njemu sprema.

POKLON VAUČER

Poklon vauceri idealni su za svaku priliku ( rodjendani, godisnjice, devojacko vece, dan zaljubljenih, 8. Mart i ostali bitni datumi.) Poklonite vaucere voljenim osobama, izmamite im osmeh i osetite magiju uzitka stvorenu kao carobnim stapicem uz poklon vaucere.